Retargeting

Retargeting

Retargeting is een unieke manier van adverteren waarbij bezoekers worden herkend die in een eerder stadium uw website hebben bezocht. Vervolgens worden de bezoekers benaderd via het Display Netwerk. Hierbij proberen wij de bezoekers terug naar de website te leiden en een conversie uit te laten voeren. Dit kan via het Google Adwords Platform of het gebruik van een externe tool.

Focus op Conversie

PositiveDigits helpt door te onderzoeken welke uiting uw bezoekers aanzetten tot een sale of lead. Daarna onderzoek wij de data en zien we met aanpassingen vaak een stijging in het aantal conversies.

Wie targeten we met Retargeting?

Bezoekers van uw website  worden met behulp van retargeting opnieuw aangesproken. Dit gebeurt op andere sites met een advertentie van de eerder bezochte website, uw website dus.

Op deze manier kunnen we de advertenties heel gericht inzetten om bezoekers te targeten die al eerder interesse in u hebben getoond door uw website te bezoeken.

Wat doen wij voor u

We creëren een goede campagnestructuur zodat we bezoekers effectief kunnen segmenteren. Daarnaast controleren we het systeem en uw website. Ook begeleiden we in het design van pakkende creatives. Daarmee kunnen wij uw bezoekers opnieuw aanspreken met prikkelende teksten en banners om ze steeds terug te laten keren naar uw website.

Heeft u interesse of vragen over de services van PositiveDigits?

Vul dan het contact formulier in!