Display

Display Marketing

Via Display kunt u klanten benaderen die affiniteit hebben met uw product of service. Het is voornamelijk een middel om naamsbekendheid te vergroten en zorgt daarmee op lange termijn voor nieuwe klanten. Het bereik van deze campagnes is enorm en dus een ideaal middel bij acties waar bereik een grote rol speelt.
Door maandelijkse contactmomenten zorgen we dat uw campagne gelijk loopt met uw marketingplanner. De basis van deze contactmomenten zijn onze glasheldere rapportages van prestaties, test-cases die zorgen voor volledig inzicht.

Focus op Branding

Display Campagnes worden ingezet om een reclameboodschap online te communiceren. Via het Display Netwerk zullen ‘banners’ aan een groot en geselecteerd publiek vertoond. Display advertenties worden ingezet op basis van demografie, profielen, interesses, zoekgedrag of zelfs specifieke plaatsingen. Via deze targetingmethode wordt op een innovatieve en originele wijze de doelgroep zo goed mogelijk te bereikt.

Doelgroep

De posities kopen we op een veiling via Real-time-bidding of automated trading. Zo zijn miljoenen websites aangesloten bij het Google of Bing, waardoor het mogelijk is om met behulp van diverse advertenties de doelgroep via deze websites te bereiken. Display advertenties kunnen apart worden getarget op tablet en mobiel.

Verschillende Inkoopmethodes

Banners worden vaak ingekocht op basis van CPM (cost-per-mille, kosten per 1.000 vertoningen) of op basis van CPC (kosten-per-klik). Maar ook kosten-per-verkoop of kosten-per-lead (CPA of CPL) zijn steeds vaker een optie.
Samen vinden we de meest kost-effectieve oplossing voor uw branding campagne.

Heeft u interesse of vragen over de services van PositiveDigits?

Vul dan het contact formulier in!